Alla sagor har ett slut, med de vill jag säga att Väderkalendern 2024 var den sista som vi gav ut. Men den kommer att fortsätta, med ny utgivare för 2025: års Väderkalender med bondepraktika. Vilgot har satt ihop Väderkalendern i 30 år (och har långt kvar till 
pensionen) han har lång erfarenhet, en duktig och trevlig kollega. Eftersom vi har kamperat ihop genom åren dessutom är jag helt säker att “Ville” och illustratör Mona Davis med sina fina akvarell målningar kommer att föra almanackan framåt. Vi vill önska dom lycka till. Samtidigt vill vi tacka återförsäljare och alla kunder som under åren har förgyllt med många trevlig telefonsamtal med tips gör att vi kommer att sakna er där ute. 
                                            
                                                                                                                                                                                            Bästa hälsningar Sture och Ingegerd Olsson

Jag vill passa på att tacka Sture och Ingegerd för de här åren, samt att hälsa alla nya och gamla kunder hjärtligt välkomna.
2025: års Väderkalender med bondepraktika blir min första som utgivare, men tanken är att den ska fortsätta som tidigare utan större förändringar och som trogna kunder kommer att känna igen.

                                                                                                                                                                                          Hälsningar Vilgot “Ville” Sjöberg.